Kwakkelweer zal aanhouden

Kwakkelweer zal aanhouden

Helaas, het blijft voorlopig erg kwakkelen in Midden-Zweden. Terwijl verder noordwaarts op dit moment wel sprake is van echte winterkou, wil deze zich voorlopig niet naar het zuiden uitbreiden.

Op dit moment (vrijdag 7 februari) is het relatief rustig met overdag temperaturen die iets boven nul komen. In de loop van het weekend begint de wind aan te trekken en zondag volgt overal regen. Begin volgende week is het dan zo goed als droog, maar de temperatuur zal niet of nauwelijks onder nul dalen. Pas in de loop van de week wordt het iets kouder en kan het ijs weer iets gaan aangroeien. Juist richting het weekend van 15 en 16 februari neemt de kans op sneeuwval toe.

Hopelijk heb ik bij een volgende update wat beter nieuws te melden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *