Zware dooi op komst!

Zware dooi op komst!

Na een paar koudere dagen met minimumtemperaturen van -5 en lager, gaat de temperatuur nu weer flink omhoog. Vooral zondag worden zeer hoge temperaturen verwacht van misschien wel 9 of 10 graden boven nul! Het zal daarbij regenen en waaien. Een echte herfstdag!

Zondagochtend is het zeer warm in het zuiden van Scandinavië. Op sommige plaatsen ligt de temperatuur wel 12 graden boven de norm voor de tijd van het jaar. Bron: wxcharts.com/ECMWF

Na zondag zal de temperatuur weer wat gaan dalen. Rond het midden van de week komt het in de nachten weer tot lichte vorst. Echter, ook volgend weekend wordt weer zeer zacht weer voorzien door de weermodellen. Ook dan zijn temperaturen van 5 tot 8 graden zeer waarschijnlijk!

Weersverwachting voor de komende 11 dagen. Zondag piekt de temperatuur enorm, maar een week later zien we de temperatuur opnieuw flink oplopen. Bron:meteociel.fr

Helaas, weer slechte berichten. Hopelijk gaat er eind februari/begin maart nog wat veranderen zodat we de winter toch nog met wat natuurijs kunnen afsluiten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *